palvelumme

Auton entisöinti

entisöinti

Olipa kyseessä klassikko-, harraste- tai museoauto, kauttamme toteutat niin korkealuokkaiset entisöinnit kuin pienet kunnostuksetkin. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla vaan korjaamme ajoneuvoja myös osa-alueittain.

Vahvinta osaamistamme ovat vanhojen autojen korityöt, jotka toteutamme alkuperäisiä rakenteita ja muotoja mallintaen. Autojen maalaukset aloitamme puhdistetuilta peltipinnoilta parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Autojen entisöintien yhteydessä teemme myös mekaniikka- ja sähkötyöt, muovikorjaukset, lasityöt, sekä autojen suihkupuhdistukset omalla laitteistollamme. Pinnoituksissa (kromaus, sinkitys, ym.) ja verhoilutöissä käännymme tilanteeseen parhaiten soveltuvan ammattilaisen puoleen. 

Toteutamme työt juostavasti yhteistyönä asiakkaan kanssa tai avaimet käteen -periaatteella.

PELTITYÖT JA MUUTOKSET

Näyttävä ja pitkäikäinen harrasteauton korikorjaus syntyy kokonaisuudesta, johon kuuluvat ammattitaitoisesti toteutetut peltityöt, maalaus ja ruostesuojaus.

Korjaamme autojen ruostevauriot, kolarivauriot ja huonolaatuiset vanhat korikorjaukset alkuperäisiä muotoja ja rakenteita mallintaen. Tarvittaessa toteutamme myös autojen korimuutoksia niin runkorakenteisiin kuin pintoihin. Valmistamme ajoneuvojen peltiosat (myös custom osat) mittatarkasti käsityönä, jos niitä ei ole saatavilla valmiina.

Laajat harrasteautojen peltityöt ja täysentisöinnit edellyttävät usein kohteen laajempaa purkua, korin tuentaa ja suihkupuhdistusta. Pienemmät työt kuten auton pintapeltien hitsaus tai vaihto pyritään suorittamaan paikallisina korjauksia. Ajoneuvojen suihkupuhdistukset suoritamme ammattitaitoisesti omalla kalustollamme ja tilanteeseen parhaiten soveltuvilla materiaaleilla.

Harrasteauton_peltityöt
Harrasteauton kolarikorjaus

kolarikorjaus

Toteutamme ammattitaitoiset kolarivauriokorjaukset sekä muut vahinkovauriokorjaukset harraste-, klassikko- ja museoautoihin. Tyypillisiä töitämme ovat autojen lommojen oikaisu, peltien vaihto, muovikorjaukset, lukko- ja lasityöt sekä korin mittaus ja oikaisu korinoikaisupenkissä.

Kalustoomme kuuluu mm. korinoikaisupenkki mittalaitteilla ja kahdella 10-tonnin tehoisella vetopuomilla. Korinoikaisupenkin ja mittalaitteiden avulla ajoneuvon korikehikko palautetaan alkuperäisiin muotoihin ja mittoihin ennen pintapeltien oikaisua tai vaihtoa. Välineistöömme kuuluu myös autokäyttöön hyväksytty pistehitsauslaite (soveltuu myös suurlujuusteräksille) joka mahdollistaa varmat pistehitsausliitokset tehokkaasti ja parhaalla korroosiosuojalla.

Kolarikorjausosaamisemme ja -kalustomme on tarvittaessa hyödynnettävissä laajoissa ajoneuvon ruostevauriokorjauksissa tai muutostöissä, sekä esim. entisöintien yhteydessä havaittujen ajoneuvon runkovaurioiden ja mittapoikkeamien korjauksissa. Vahinkovauriokorjaukseen on mahdollista ja usein kannattavaakin yhdistää esim. laajempi auton peltikorjaus tai ylimaalaus, jos ajoneuvon yleiskunto ei vastaa asiakkaan toiveita.

MAALAUS

Toteutamme viimeistellyt ja aikaa kestävät harrasteajoneuvojen maalaukset esikäsittelytilasta ja kuivatusuunillisesta maalauskammiosta koostuvassa maalausosastossamme.

Autojen maalaukset teemme puhdistetuille peltipinnoille ruiskutetun ja kuivatetun epoksipohjamaalin päälle parhaan tartunnan ja ruostesuojan takaamiseksi. Pohjatöissä käytämme laadukkaita ja kutistumattomia materiaaleja, jotka mahdollistavat tiiviin ja liikkumattoman alustan pintamaaleille. Pintamaaleina käytämme Spies Heckerin lakkoja ja värijärjestelmiä, joista voidaan sekoittaa kaikki perusvärit ja efektivärit.

Viimeistelyvaihtoehtoja tarjoamme tavanomaisesta ruiskupinnasta aina show-tasoiseen viimeistelyyn.

Teemme maalauksia vain yrityksemme toteuttamille maalausvalmiille pinnoille. Paikka- ja osamaalaamme ainoastaan aiemmin ylimaalaamiamme ajoneuvoja.

Harrasteauton maalaus