esittely

yritys

Carshape Oy (3091188-4) on Uudellamaalla toimiva museo- ja klassikkoautojen entisöintipalveluihin erikoistunut yritys. Pääasialliset toimitilamme sijaitsevat Pukkilan kunnassa noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Käytännölliset ja ympärivuorokautisesti valvotut tilamme tarjoavat kaikki keskeisimmät palvelut järkevästi ja taloudellisesti samassa paikassa.

Vanhan auton entisöinti, korikorjaus tai korimuutos laadukkaasti ja perinteitä kunnioittaen vaatii erikoistumista. Vanhojen autojen korjaamona voimme tarjota klassikkoautojen työstöön parhaiten soveltuvan kaluston, materiaalit ja tarvikkeet. Meillä on tietoa ja välineistöä esim. ajoneuvokorien ja -runkojen käsittelystä vaativien korikorjausten tai –muutostöiden yhteydessä. Uskomme, että tapamme tehdä asiat perusteellisesti kerralla kuntoon on oikea, sillä toteutetut työt kestävät aikaa.

Yrityksellä on toiminnan vastuuvakuutus. Korjattavana tai säilytyksessä olevat ajoneuvot ovat vakuutettuja. Myönnämme töillemme takuun.

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voisimme auttaa juuri sinua.

Auton entisöinti yritys. Peltityöt, korityöt, entisöinti, automaalaus.

Vanhojen autojen korjaamo. Autojen entisöinti.

 

Yrittäjä

museoautot harrasteautot klassikkoautot
Kari Anttila

Olen koulutukseltani autoasentaja, autokorinkorjaaja ja elektroniikan insinööri. Minulla on pitkä kokemus erilaisista ajoneuvojen kori- ja tekniikkakorjauksista niin työn kuin harrastusten kautta. Lisäksi kokemusta löytyy elektroniikan ja ohjelmistojen suunnittelusta.